İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Futbol Takımı ile Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü (BESK) Ampute Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı dostluk maçı, 7-7 berabere sonuçlandı.
Samsun 19 Mayıs PMYO idaresi tarafından, bedensel engelli vatandaşlara destek olmak, aynı zamanda da yaşantıları hakkında bilgi edinmek, başarma azmi, gayretleri ile hayata tutunma mücadeleleri konularında öğrencilerin bilinçlendirilmesi amacıyla futbol müsabakası organize edildi. Samsun BESK Ampute Futbol Takımı ile karşı karşıya gelen 19 Mayıs PMYO Futbol Takımı, kıyasıya mücadeleye girdi. Her 2 takım oyuncularının da üstün başarı ortaya koyduğu karşılaşma 7-7’lik eşitlikle sona erdi. 19 Mayıs PMYO Müdürü Mehmet Gündal, şöyle dedi:
"Aramıza katılarak bizleri mutlu eden Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’na teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin mesleğe başlamadan önce bedensel engelli arkadaşlarımızın hayata nasıl tutunduklarını görmeleri açısından böyle bir organizasyon düzenledik. Maçın sonucunda dostluk kazandı. Önemli olan da bu. Sizlerin huzurunda arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."

İA(MS/İD) (FOTOĞRAFLI)