ŞANLIURFA, () - KÜRT sanatçı Şivan Perver'in babası Yunus Aygün, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Celalettin Güvenç'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aygün, oğlu Şivan Perver tarafından Erbil'de imzalanan 'Şivanname' adlı albümü Başkan Güvenç'e hediye etti.
Asıl ismi İsmail Aygün olan ve Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde doğan Kürt sanatçı Şivan Perver'in babası Yunus Aygün, Şanlıurfa Valiliği'nden ayrıldıktan sonra yerel seçimlerde AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret etti. Başkan Güvenç, hayırlı olsun tebriklerini ileten Aygün ile bir süre çözüm süreciyle ilgili sohbet etti.
İMZALI ALBÜM HEDİYE ETTİ
Yunus Aygün, daha sonra selamını ilettiği oğlu Şivan Perver tarafından Erbil'de imzalanan ve üzerinde 'Çok değerli Belediye Başkanı sayın Celalettin Güvenç Bey'e' yazılı 'Şivanname' adlı albümü Başkan Güvenç'e hediye etti. Albümü inceleyen Başkan Güvenç, Şivan Perver'e ince düşüncesinden dolayı teşekkür ettiğini ifade ederek, Yunus Aygün'e yanlarında olduklarını ve her hususta kendisine ulaşabileceklerini söyledi.

AHÇ (HK/BT) (FOTOĞRAFLI)