BAHÇELİEVLER'de bir çocuk parkında battaniyeye sarılı halde 2 günlük bir bebek bulundu. Minik bebek, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde bulunan Şehit Selim Ayaydın Parkı'nda dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Parka gelen vatandaşlar bir ağacın altında bebek ağlaması duydu. Durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri, bir ağaç altında battaniyeye sarılı halde duran bebeği buldu. Ekipler, minik bebeği Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan ilk muayenede 2 günlük olduğu tespit edilen minik kız bebeğinin vücudunda bir darp izine rastlanmadığı öğrenildi. Bebek yeni doğum olması nedeniyle tedavi altına alındı.



BEBEĞİN ANNESİ ARANIYOR

Polis ekipleri, 2 günlük bebek hakkında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlilerine konu ile ilgili bilgi verdi. Ekipler, bebeği terk eden kişi ya da kişileri bulmak için çalışmalara başladı.   FOTOĞRAFLI (GK)