ANTALYA'nın Alanya İlçesi'ne tatile gelen Polonyalı 27 yaşındaki Mateusz Sarna, paraşütle atlayış yapan kız arkadaşı, 26 yaşındaki Monica Yagıela'ya sahilde sürpriz evlilik teklifi yaptı.
Polonya'da cankurtaran olarak çalışan Mateusz Sarna, rehberlik yapan ve 5 yıldan bu yana birlikte olduğu kız arkadaşı Monica Yagıela'ya sürpriz evlilik teklifi yaptı. Kleopatra Plajı'nda arkadaşlarıyla bir araya gelen Sarna, paraşütle uçuş yapan kız arkadaşı için 'Would You Marry Me: Benimle evlenir misin' yazılı pankart hazırladı. Sahile iniş yapan Monica Yagıela, sürpriz karşısında şaşkınlık yaşarken sevgilisinin evlilik teklifine 'Evet' dedi.
Meşaleler eşliğinde sevgilisinin parmağına yüzük takan Mateusz Sarna, "Kız arkadaşımı çok seviyorum. O yüzden böyle sürpriz hazırlamak istedim. Düğünümüzü 6 ay sonra Polonya'da yapacağız" dedi.
Beklemediği bir anda evlilik teklifi aldığını ve çok heyecanlandığını belirten Monica Yagıela, "Benim için büyük sürpriz oldu. Heyecandan paraşütten inemedim. Balayına yine Alanya'ya gelmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI