TÜRKİYE'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Palandöken'de 2 yıl önce hizmete giren beş yıldızlı Xanadu Snow White Otel, yeni sezonu gece kayağı ile açtı.
Her yıl aralık ayının ilk haftasında sezonu başlatan Xanadu Snow White Otel, geçen hafta kar yağışının ardından suni kar yağdıran sistem sayesinde 13 kilometre uzunluğundaki özel pistleri kayak yapmaya hazır hale getirdi. Xanadu Snow White Genel Müdürü M. Altuğ Kargı, Pakandöken'i önemli bir marka haline getirmeyi hedeflediklerini bildirdi. Güvenlik önlemlerinin eksiksiz alındığına dikkati çeken Kargı, "Xanadu Snow White Otel, taşıdığı uluslararası güvenlik standartları ile Türkiye'nin , geliştirilen Penguin Çocuk Kulübü, yeni pistler hizmete girdi. Yeni sezonu en başarılı şekilde geçireceğimize inanıyorum. 7 Aralık 2013 Cumartesi günü kayakseverleri Xanadu pistlerine davet ediyoruz" diye konuştu.
Gece kayağı ile sezona 'merhaba' diyen Xanadu Snow White Otel, Türkiye'nin dört bir tarafından Palandöken'e gelen misafirlerine barbeküde köfte, sucuk ve tavuk ızgara ikram etti. Kayak yapmayı çok özlediklerini söyleyen ve Palandöken'e Hollanda'dan gelen Fatih Kobazaoğlu ise "Gece kayağını merak ettim. Muhteşem bir atmosfer. Gece kayağı yapanlar bir yıldıza benziyor" dedi.