TIYATRO ve sinemada 'kötü adam' karakterleriyle tanınan Süheyl Eğriboz, son yolculuğuna uğurlandı. 87 yaşında vefat eden Eğriboz'un cenazesi Fatih'teki Murat Paşa Camii'ne getirildi. Cenaze namazına Eğriboz'un yakınlarının yanı sıra Yeşilçam'ın emektar figüranları katıldı. Eğriboz'un figuran arkadaşlarından Yavuz Karakaş, en az 60-70 filmde beraber oynadıklarını söyleyerek "Süheyl abim neşeli, şakacı, insanları seven biriydi. Bir hayli hatıramız oldu. Geldik hepimiz sırayla gideceğiz. Nur içinde yatsın"dedi. Sinema Emekçileri Sendikası (Sine-sen) başkanı Zafer Ayden de, Eğriboz'un iyi bir sinema emekçisi olduğunu belirterek "Oynadığı filmler bir yana insanlığıyla, örgütlenmemize katkısıyla da iyi bir emekçiydi. Kendisi için üzülüyoruz"diye konuştu.
İkindi namazının ardından cenaze namazı kılınan Eğriboz için helallik alındı. Eğriboz'un cenazesi daha sonra omuzlarda taşınarak cenaze arabasına konuldu. Dualar eşliğinde camiden çıkarılan cenaze, defnedilmek üzere Eyüp Mezarlığı'na götürüldü.
Kasım ayında evinde geçirdiği rahatsızlığının ardından Samatya İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Eğriboz, yoğun bakımda tedavi görüyordu. İki aydır tedavi gören usta oyuncu, sabaha karşı hayatını kaybetti.