ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesi'nde, dar olan köprüde karşıdan gelen otomobil ile yan yana geçişi sırasında kontrolden çıkan otomobil, 5 metreden içinde bir miktar su bulunan dere yatağına uçtu. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişide yaralandı.
Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında, ilçeye bağlı Evreşe beldesi yakınlarında meydana geldi. Gelibolu'dan İstanbul yönüne giden Sezai Eybil (54) yönetimindeki 10 BAB 090 plakalı otomobil, karşısından gelen bir diğer otomobille yan yana geçişi sırasında kontrolden çıktı.
Yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki köprüden, içinde bir miktar su bulunan dere yatağına uçan otomobildeki Naciye Eybil (52) öldü. Kazada sürücü Sezai Eybil, kızı Müberra Eybil (15) ve akrabaları Emriye Çalışkan (43) ile Aysel Çalışkan (17) yaralandı.
İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri yaralılardan Sezai Eybil ve Emriye Çalışkan'ı Gelibolu Devlet Hastanesi'ne, Müberra Eybil ve Aysel Çalışkan'ı ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Durumu ağır olan Sezai Eybil, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans helikopterle Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Kazayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.

FOTOĞRAF