BAYRAMPAŞA’daki Büyük İstanbul Otogarı’na giriş yapmak isteyen şehirlerarası otobüsler sabah saatlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Yolcular saatlerce otobüslerin içinde beklemek zorunda kaldı. Bazı yolcular, TEM otoyolu üzerinde otobüslerden indi. Bu yolcular çanta ve valizleri ile tehlikeye rağmen karşı yöne geçip taksiye bindi. Yolda kalan otobüslerin şoförleri ve yolcular duruma isyan etti.
Kurban Bayramı nedeniyle şehir dışına giden vatandaşlar, yüzlerce kilometrelik yolu aşarak İstanbul’a ulaştı. Bu kez de yolcular, Bayrampaşa’daki Büyük İstanbul Otogarı girişindeki yol çalışması engeline takıldı. Sabah saatlerinde otobüsler otogar girişinde uzun kuyruklar oluşturdu. Yüzlerce otobüs saatlerce bekledi. Otobüste beklemekten sıkılan yolcular çanta ve valizlerini alarak yürümeyi tercih etti. Bazı yolcular, tehlikeli olduğu halde karşı yönde bekleyen taksilere bindi.
Bazı taksiciler de otoyolun sol şeridinde durarak yolcu bekledi. Taksi şoförü Cevher Taştan, “Yolcu almak için mecburen otoyolda bekliyoruz. Otogar girişinde çalışma var. Yolcular iki saat üç saat beklemek yerine otobüsten inip taksiye biniyor. Burada durmamız yasak olduğunu biliyoruz” dedi.
İsyan eden otobüs şoförü ve yolcular ise saatlerce yolda olduklarını, 2 kilometrelik yolu ise 2 saatte geçemediklerini söyledi.