HAYALLERİ YARIM KALDI
Samsun'un Atakum İlçesi'nde yolcu otobüsünün altında kalarak hayatını kaybeden Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Muhsine Nurdan Onur'un okulunda yas var. OMÜ, resmi internet sitesinde genç kız için başsağlığı mesajı yayınlarken, sınıf arkadaşları ve öğretmenleri de büyük üzüntü yaşadı. Sınıf arkadaşı Zekeriya İş, Muhsine'nin hayat dolu bir insan olduğunu belirterek, "Ölüm haberini aldığımızda büyük şok yaşadık. Ne yapacağımızı bilemedik. Neşeli bir arkadaşımızdı. Büyük üzüntü içerisindeyiz. Hayalleri vardı, hepsi yarım kaldı" dedi.
OMÜ Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. İsmail Sezer de genç kızın başarılı arkadaşları tarafından da sevilen bir öğrenci olduğunu söyleyerek, "Öğrencimizin Hatay'da yaşayan ailesine haber verdik. Kendilerinin gelmesini bekliyoruz. Arkadaşları, öğretmenleri hepimiz üzüntü içerisindeyiz. Arkadaşları öğrencimizin okulu bitirdikten sonra yüksek lisans yapmayı hayal ettiğini ve bunun için çok çaba harcadığını söylediler. Kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz" diye konuştu.
Muhsine Nurdan Onur’un Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde yaşayan emekli öğretmen anne ve babasının cenazeyi almak için yola çıktığı öğrenilirken, genç kızın tek çocukları olduğunu belirtildi.