Mutlu YUCA- Taner BAYAR/BOLU, () - BOLU'da, köpeklerin saldırısından kaçan yavru karaca otelin çitlerinin kenarında bulundu. Otel sahipleri tarafından otelin bahçesinde bakılan karaca keçi sütü ile besleniyor.
Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde orman içerisinde bulunan Gazelle Otel'in çevresinde dün devriye gezen otelin güvenlik görevlileri, çitlerin kenarında yavru karaca buldu. Güvenlik görevlileri köpeklerin saldırısından kaçan yavru karacayı alarak otele getirdi. Otelin sahipleri Halit ve Emine Ergül çifti otelin bahçesinde yavru karaca için yuva yaparken, rahatça dolaşması için de restoranın karşısındaki alan çitlerle çevrildi. Bir aylık olan ve 'Gazel' adı verilen yavru karaca otelde konaklayanların da ilgi odağı haline geldi. Ergül çifti biberonla keçi sütüyle besledikleri yavru karacayı büyüttükten sonra doğal yaşam alanına bırakacaklarını söyledi.
Yavru karacanın köpeklerin saldırısına uğradığını ve otele doğru geldiğini belirten Halit Ergül, "Oteli çevreleyen tellerin kenarında devriye gezen güvenlik görevlilerimiz yavru karacayı bularak otele getirdiler. Yavru karacayı keçi sütüyle besliyoruz. Büyüdükten sonra ormana bırakacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI