ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde, bir suçtan dolayı 6 ay kamu hizmeti cezası alan 42 yaşındaki Mehmet Gürses, cezasını çektiği kurumdaki başarısından dolayı 'teşekkür belgesi' ile ödüllendirildi.

Demre'de işlediği bir suçtan dolayı yargılanan Mehmet Gürses'in 6 ay bir kamu kurumunda çalışmasına karar verildi. Demre Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda çalışarak cezasını çeken Mehmet Gürses, 6 aylık sürede gösterdiği özenli çalışmadan dolayı Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal tarafından teşekkür belgesi ve plaketle ödüllendirildi.

Mehmet Gürses'e bir de kitap seti hediye eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, "Denetimli serbestlik kapsamında, Elmalı Serbest Denetimlik Kurumu ile yaptığımız antlaşma kapsamında 44 kişilik protokol yaptık. Bu kapsamda benzer ceza alanlar bize gönderilecek. Eğitimin amacı, her yaşta insanı topluma kazandırmak. Mehmet Gürses yaptığımız protokol kapsamında öğretmenevinde çalışarak cezasını tamamladı. Bu süre içinde gösterdiği davranışlar çok güzel örnek teşkil etti. Kendisini tebrik ediyorum" dedi.

ARTIK HATA YAPMAYACAĞIM

Plaketi ve okuma setini alan Mehmet Gürses ise "İnsanlar yaşamında hata yapabiliyor. Önemli olan bu hatayı görmek ve bir daha yapmamak. 6 aydır çalıştığım bu kurumda bana herkes çok iyi davrandı. Bir insan olduğumu, herkes bana davranışlarıyla gösterdi. Okuma setindeki kitapları hemen okumaya başlayacağım. Artık hata yapmayacağım ve yapmak istemiyorum" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)