BURSA'nın Orhangazi İlçesi'ndeki bir banka şubesinde memur Orhan Güneş, kendisine hediye edilen bir futbol takımı atkısı ile başlattığı atkı koleksiyonunu 100’e ulaştırdı. 
Orhan Güneş, 8 yıl önce başlattığı atkı koleksiyonunda 100 civarında atkıya ulaştı. Galatasaray taraftarı Orhan Güneş 2006 yılında aldığı hediye atkının ardından farklı takımların atkılarına da ilgi duymaya başlayınca, eline geçirdiği atkıları biriktirmeye başladı. Bu merakını atkı koleksiyonuna çeviren Orhan Güneş’e arkadaşları da destek olmaya başlayınca atkı sayısı her geçen gün arttı. Orhan Güneş atkı koleksiyonunun kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, şöyle dedi:
"Amacım bu atkıların adedini çok daha fazla artırmak. Atkısı olan ne kadar takım varsa Türkiye’de her birini temin etmek istiyorum. Bu konuda arkadaşlarımın da desteğine ihtiyacım var."
Bursaspor’un şampiyon olduğu 2010 yılındaki o dönemlerin kendisi için çok önemli olduğunu da belirten Orhan Güneş, "Şampiyonlar Ligi maçları için özel atkılar hazırlanmıştı. Koleksiyonumun en önemli ürünleri bunlar" dedi. Gazze atkısını çok sevdiğini belirten Orhan Güneş Anadolu takımlarının atkılarından eksik olanlar bulunduğunu bunları da tamamlayacağını ekledi.

FOTOĞRAFLI