ERZURUM Büyükşehir Belediyesinin 20 ilçeye dağıtmak üzere satın aldığı iş makinelerinin tanıtımını yapan operatör Fehmi Bakıcı, izleyenlerin yüreklerini ağzına getirdi.
Büyükşehir Belediyesine bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (ESKİ) yürüttüğü proje kapsamında, kent merkezi ve ilçelerde kullanılmak üzere 2 milyon 882 bin liraya 20 iş makinesi satın alındı. SANKO Makina tarafından yüzde 60'ı yerli üretim olan iş makineleri, merkez Yakutiye ilçesindeki Aziziye Parkında düzenlenen törenle ESKİ'ye teslim edildi. Törende, şirketin kalite güvence operatörü Fehmi Bakırcı, iş makinesiyle neler yapılacağını bir şovla sundu. Bakıcı, iş makinesini şaha kaldırıp protokolün üzerine doğru gidince Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Sekmen ve SANKO İş ve Tarım Makineleri Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karlı ellerini havaya kaldırarak endişelerini dile getirdi. Protokoldeki diğer davetliler de koltuklarına sıkıca sarılarak korkularını yansıttı
Konuşmaların ardından, Vali Altıparmak ve Belediye Başkanı Sekmen, Bakıcı'nın sürüşü sırasında korktukları yetenekli iş makinelerinin direksiyonuna geçti.

FOTOĞRAFLI