Murat DELİKLİTAŞ - Hasan YILDIRIM / İSTANBUL, () OKMEYDANI'nda çıkan olaylar sırasında atılan el yapımı bir bomba ile yaralandıktan sonra hayatını kaybeden Ayhan Yılmaz, Kağıthane Berat Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Yeni Ayazağa Mezarlığında toprağa verildi.

Türk Bayrağına sarılı Ayhan Yılmaz'ın cenazesi saat 17.00 sıralarında Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'ndeki evine getirilerek helallik alındı. Helallik alınmasından sonra cenaze Berat Camii'ne götürüldü. Cenazenin götürülmesi sırasında Yılmaz'ın akrabaları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze Berat Camii'ne getirildi. Ayhan Yılmaz'ın kardeşi Ahmet Yılmaz bir süre tabuta sarılarak ağladı. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı kılındı Yapılan duaların ardından cenaze, Yeni Ayazağa Mezarlığı'nda defnedilmek üzere cenaze aracına konuldu. Cenaze aracı hareket ettiği sırada mahalleli aracın ardından dua etti.

Mahalle sakini Özcan Durdu, “Sakin, kendi halinde bir insandı. Okmeydanı'nda olaylar var diye olayları görmeye gitmiş" dedi. Adnan Kurt ise “Ayhan Yılmaz olayları seyrederken polise atılan misketleri toplayıp polise veriyormuş. O sırada patlama olunca hayatını kaybediyor" diye konuştu.

 

FOTOĞRAFLI

(GK)