HASTANE AÇIKLAMASI: OĞUZ ÇETİN’E KALP CHECK-UP  YAPILDI
Erzurum'da kampta bulunan Azerbaycan'ın Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın teknik direktörü Fenerbahçeli eski milli futbolcu Oğuz Çetin'in rahatsızlığı ile ilgili olarak Özel Erzurum Şifa Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Fuat Gündoğdu  açıklama yaptı.
Doç. Dr. Gündoğdu, "Oğuz Çetin hastaneye dün saat 23.00’de hafif halsizlik hissetmesi üzerine geldi. Yapılan ön tetkiklerden kalp krizi şüphesi üzerine gerekli tetkikler yapıldı. Çok şükür hastamızda ciddi bir bulguya rastlanmadı. Kendilerini seronlarla rahatlattık. Sabah da tekrar çalışmalarına devam etmesi için hastanemizden taburcu ettik. Kısaca hastamız rutin bir kalp Check-Up’ından geçti" diye konuştu.
ÇETİN: HALSİZLİK OLUŞTU
Öte yandan hastane tarafından basın kuruluşlarına gönderilen bültende, Oğuz Çetin’in şunları söylediğine yer verildi:
"Futbolcularla Erzurum’a kamp yapmak için geldik. Her şey çok güzel, bol oksijen, temiz hava halsizlik oluşturdu. Arkadaşların ısrarı üzerine buraya geldim. İyi ki de gelmişim. Doğu’da bu kadar modern bir hastane ile karşılaşacağımı beklemiyordum. Sağ olsun doktorum Fuat Hoca benimle çok ilgilendi. Ben buradan bütün futbol camiasına bir çağrıda bulunmak istiyorum. Erzurum kamp için mükemmel bir yer. Hele böyle A sınıfı bir sağlık kuruluşu varken hiç tereddüt etmeden buraya gelebilirsiniz."

FOTOĞRAFLI