DÜZELTME: İlk haberde yeralan zanlının 'Kemal A.' olan adının kaynağından yapılan düzeltme nedeniyle ekteki gibi 'Okan A.' olarak düzeltilmesi ricasıyla.
----------------

CİNAYET ŞÜPHELİSİ ADLİYEDE
Hafta sonu geldiği Sapanca kent ormanında 19 yaşındaki nişanlısı Nuriye T.'yi bakire olmadığı iddiasıyla öldürüp ormanlık alana gömdükten 4 gün sonra vicdan azabı çekerek İstanbul’da polise teslim olan 19 yaşındaki Okan A., Jandarma tarafından teslim olduğu İstanbul Beylikdüzü Emniyet Müdürlüğünden alınarak Sapanca’ya getirildi.
Adliyeye sevk edilmeden önce sağlık kontrolundan geçirilmek üzere Sapanca Devlet Hastanesine getirilen Okan A., hastane çıkışında gazetecilerin cinayetle ilgili sorularını cevapsız bıraktı. Sorgusunda, öldürülen Nurhan T. ile aralarında nişan yaptıklarını ancak ailelerinin evliliklerine karşı çıktığını belirten Okan A.'nın, cinayeti işlediği için pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Okan A., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
Cinayete kurban giden Nuriye T.’nın sosyal paylaşım sitesi facebookta katili olan Okan A. ile birlikte çektirdikleri fotoğrafları paylaşırken, 'nişanlım' ve 'sözlüm' olarak yazdığı ortaya çıktı.

FOTOĞRAFLI