ANTALYA'da nakliyecilerin İstanbul'daki köprü geçişinde uygulanan saat kısıtlamasını protesto etmek amacıyla başlattığı kontak kapatma eylemi son gününe ulaştı. Nakliyecilerin bir kısmı yasağı akşam saatlerine kadar devam ettireceklerini söylerken, büyük çoğunluğu da sabah saatlerinden itibaren çalışmaya başladı.
Antalya Toptancı Hali'nden İstanbul'a sebze meyve taşıyan nakliyecilerin Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden ağır tonajlı araçların sabah 07.00-10.00 ile akşam 16.00-20.00 saatleri arasında geçişini yasaklayan kararın ardından nakliyecilerin 27 Ocak'ta başlattığı kontak kapatma eylemi dördüncü gününe ulaştı. Yasağın kaldırılmasını bekleyen nakliyecilerin büyük bir çoğunluğu eylemi sonlandırdı. Çalışmaya başlayan nakliyeciler İstanbul'a sebze ve meyve taşımaya başladı.
Bazı nakliyeciler ise akşam saatlerine kadar eylemi sürdürmeye kararlı olduklarını söyledi. Sorunun çözümü noktasında somut adım atılmadığını belirten eylemci nakliyeciler, gerekirse süreyi uzatmayı düşündüklerini kaydetti.