MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda din alimlerine verilen iftar hakkındaki iftiralarla ilgili,"Cumhurbaşkanlığı makamının böylesine mesnetsiz ve gereksiz bir konuyla yıpratılma gayretini iyi niyetten uzak, maksatlı ve üzücü bir tavır olarak görüyoruz" dedi.

MAKSATLI VE ÜZÜCÜ BİR HABER

Nail Olpak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda din alimlerine verilen iftar hakkındaki iddialarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı makamının böylesine mesnetsiz ve gereksiz bir konuyla yıpratılma gayretini iyi niyetten uzak, maksatlı ve üzücü bir tavır olarak gördüklerini belirten Olpak, şunları kaydetti:

"İLİM ADAMLARI DA RENCİDE EDİLMİŞTİR"

"Görünen o ki maksatlı bir tavırla Ramazan ayı içinde ülkemize büyük hizmetleri bulunan değerli din adamları için verilen iftar hedef seçilmiştir. Üzülerek ifade etmeliyim ki yapılan açıklamalarla abartılı harcamaların gerçek olmadığı ortaya çıkan bu tür haberlerle Sayın Cumhurbaşkanımız kadar o iftara katılan değerli ilim adamları da rencide edilmiştir. Birlik ve beraberliği, kardeşliği, günahlardan arınmayı konuştuğumuz mübarek Ramazan ayının her konuda arınmamıza vesile olmasını dilerim."