ELAZIĞ'ın Palu İlçesi'nde Murat Nehri'ne balık avlamaya gittikten sonra kaybolan 2 kişiden 25 yaşındaki Muhammet Canpolat'ın cesedi bulundu. Kayıp öğretmen 30 yaşındaki Musa Ertük'ü arama çalışmaları sürüyor.
Kovancılar İlçesi'ne bağlı Bayramyazı Köyü Ortaokulu'nda beden eğitimi öğretmeni Mesut Ertürk ve Etikrom Fabrikası'nda işçi, halasının oğlu Muhammet Canpolat, Palu İlçesi'nden geçen Murat Nehri'ne dün balık avlamaya gitti. Akşam saatlerine kadar iki kişiden haber alamayan yakınları, nehir kıyısına giderek arama yaptı. Yakınları, nehirde balık tutanların kullandığı ve 'kelek' adı verilen kamyon lastiği ile yapılan ilkel saldan araç lastiğini nehir kıyısında, içi su dolu halde buldu. Ertürk ile Canpolat'ın bu araç lastiği ile suya girmiş olabileceğini göz önüne alan yakınları, durumu jandarmaya haber verdi.
Jandarmanın dün başlattığı arama çalışmaları sonucu, Muhammet Canpolat'ın cesedi, suya düştüğü yerden 30 kilometre mesafedeki Yarımca Beldesi yakınlarında kıya vurmuş halde bulundu. Murat Nehri'nin Keban Baraj Gölü ile birleştiği yer olan Yarımca Beldesi'nde kıyıya vuran Canpolat'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Elazığ’a götürüldü. Evli ve 1 çocuk babası, Bayramyazı Köyü'ndeki ortaokulda beden eğitimi öğretmeni Mesut Ertürk'ün bulunması için aramaların sürdürülüyor.