MURADİYE (Van), () - VAN'ın Muradiye İlçesi'nde bulunan ve suları yaklaşık 20 metre yükseklikten dökülen Muradiye Şelalesi, hafta sonları ziyaretçi akınına uğruyor.
Muradiye İlçesi'ne 8 kilometre uzaklıkta bulunan Muradiye Şelalesi, her mevim ayrı bir görsel şölen sunuyor. Özellikle hafta sonları şelale, Van ve çevre illerde gelenlerin akınına uğuyor. Şelayeyi ziyaret edenler, burada gönüllerince eğlenirke, hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştiriyorlar. Muradiye Şelalesi'ni görmeye gelenler arasında bulunan ve Muş'tan gelen üniversite öğrencisi Merve Şimşek, şelaleyi kartpostallarda gördüklerini belirtererek, "Buraya gelince görmeye değer bir yer olduğunu gördüm. Asma köprüden geçerken ayrı bir heyecan duydum. Kartpostallarda, videolarda gördüğümüz bu güzellikleri görmek buraları yaşamak bizim için ayrı bir güzellik oldu" diye konuştu.
Şelalede piknik yapan aileler ve öğrenciler güneşli havada doyasıya eğlenirken, il dışından gelen öğrenciler ise şelale civarında çevre temizliği yaparak çöp topladı.

SS(FE/BT) (FOTOĞRAFLI)