Eray ARPAŞİN/İZMİR, () - TİYATROCU Müjdat Gezen'in adını taşıyan Twitter hesabından, "Belki kızacaksınız bu twitime ama bence izmir için artık CHP demeyin derim heryere basın eveti ama izmire basmayın izmirim çok berbat olmuş" paylaşımı sosyal medyada tartışmaya neden oldu. Gezen, kendisine ulaşan muhabirine, bu hesabın sahte olduğunu, daha önce savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirterek, "İzmir CHP’nin olacak. Tam destek Aziz Kocaoğlu’na" dedi.
Sabah saetlerinde sosyal medyada Mejdat Gezen’in, adıyla İzmir seçimleriyle ilgili paylaşılan twett ilgi çekti. Gezen'in, "Belki kızacaksınız bu twitime ama bence izmir için artık chp demeyin derim heryere basın eveti ama izmire basmayın izmirim çok berbat olmuş” ve “güzel ona şüphem yok ama keşke başka aday olsaydı genç bir aday izmirim daha güzel olmayı hakediyor :) yeterli değil güzelliği" yazılı tweetleri çok sayıda kişi ve özellikle Ak Partili tarafından paylaşıldı. Gezen, kendisine telefonla ulaşan muhabirine sosyal medyada olmadığını anlatırken şöyle konuştu:
"Benim Twitter ya da Facebook hesabım yok. Başkaları benim ismimi kullanarak sosyal medyada yazılar yazıyor. Daha önce de savcılığa suç duyurusunda bulunmuştum. İzmir için de CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aziz Kocaoğlu’nu sonuna kadar destekliyorum. Zaten aile dostumuz olan Aziz Kocaoğlu ve CHP’nin sonuna kadar yanındayız. Kocaoğlu ve CHP dururken hırsızlıklara bulaşmışları niye destekleyeyim? Hırsızlar bizden uzak dursun. Eminim ki İzmir, Aziz Kocaoğlu ile birlikte CHP’nin olmaya devam edecek. Aynı şey Mersin’de de oldu. Mersin Belediye Başkanı Macit Özcan’ı desteklemediğime dair tweetler atılmıştı. Bu da yalan ve yine Macit Özcan’ı destekliyoruz."

EA(İÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)