Ali AKSOYER/İSTANBUL() ANTALYA’da bulunan 5 yıldızlı muhafazakar tatil konseptli Şah Inn Paradise Otel'in Genel müdürü Yusuf Yücel, "Bize sadece muhafazakar aileler gelmiyor. Müşterilerimizin arasında muhafazakar bir hayat tercih etmeyen ancak birbirini aşırı kıskanan çiftler de çoğunlukta" dedi.

KADIN HAVUZLARINDA GÖRÜNTÜ YASAĞI VAR
Kumluca’da faaliyet gösteren tesis yaklaşık 250 bin metrekarelik kullanım alanıyla Türkiye’nin en büyük tatil köyleri arasında. Tesiste kadınlar ve erkeklerin havuzları ayrı. Kadınların kullandığı havuzların çevresi paravanlarla çevrilmiş durumda. İçeriye cep telefonu ya da görüntü alabilecek elektronik cihazlar kesinlikle sokulmuyor. Bu bölüme sadece 6 yaşına kadar olan erkek çocuklar alınıyor.  Otelde alkollü içki bulunmuyor. 

"YANLIZCA MUHAFAZAKÂRLAR DEĞİL KISKANÇ ÇİFTLER DE GELİYOR"
Tatil köyünün Genel Müdürü Yusuf Yücel müşterilerinin sadece muhafazakar kesimden olmadığını belirterek, "Buraya gelenler arasında muhafazakar bir hayat tercih etmeyen ancak birbirini aşırı kıskanan çiftler de çoğunlukta. Kadın ve erkek havuzları ayrı ayrı olduğundan çiftler daha rahat ettiklerini söylüyorlar" dedi.

Yusuf Yücel, Ramazan ayında  rezervasyonlara göre doluluk oranının yüzde 95 olarak beklediklerini, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılacağı Ağustos ayında ise erken rezervasyonlara bakıldığında doluluk oranında geçtiğimiz yıla oranla yüzde 5 bir artış olduğunu söyledi. Yücel, 2013 yılında turizm sektöründe yaşanan yüzde 10'luk düşüşle ilgili olarak da,  "Düşüşün sebebi Arap ülkelerindeki krizdi" dedi.

AA (MK) (FOTOĞRAF)