Nezir GÜNEŞ/MARDİN, () - MARDİN'deki Noter Cevdet Altun Ortaokulu öğrencileri, Mersin Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'ne atanan müdürleri Murat Bağış'ı, fotoğraflarını maske yapıp yüzlerine takarak uğurladı.
Mardin Noter Cevdet Altun Ortaokulu Müdürü Murat Bağış, Milli Eğitim Bakanlığı'nın açtığı şube müdürlüğü sınavını il ikincisi olarak kazanıp, Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğü'ne atandı. Okula veda eden Murat Bağış'a öğrencileri bir sürpriz hazırladı. Bağış'ın fotoğrafını yüzlerine maske olarak takan yaptıran bir grup öğrenci, müdürleriyle vedalaşmaya katıldı. Öğrencilerinin yüzlerinde kendi fotoğrafının maskesini gören Bağış, duygulu anlar yaşadı.
Öğrenciler, Bağış'a yüzlerinde maskesini takarak veda ettiği anların fotoğraflarını sosyal medyada yayınlandı. Müdür Bağış ise sosyal medyadaki sayfasından, "Mardin'deki bu okulda son günüm. Bugün okulda bahçede, koridorda, sınıfta herkes Murat Bağış olarak çıktı karşıma. Bir öğretmene, bir insana bundan daha büyük, daha anlamlı, daha önemli, daha değerli ne hediye verilebilir ki. Bunun dışında odama dünden beri yüzlerce duygusal sevgi mektupları geliyor öğrencilerimden. Tekrar anladım ki meslek değil bir aşktır öğretmen olmak" dedi.

NG(GG/SS) (FOTOĞRAFLI)