Hasan YILDIRIM-İstanbul, () KAĞITHANE'de bir otomobilin çarpmasının ardından kamyonetin altında kalan yaya mucize eseri ölümden döndü. Yaya Necdet Kaçmaz'ın ayaklarının kırıldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay Kağıthane Girne Caddesi üzerinde saat 16.15 sıralarında meydana geldi. Mutlu Burak'ın kullandığı 34 ES 4342 plakalı otomobil önce park halindeki bir araca daha sonra da yol üzerinde bekleyen Necdet Kaçmaz'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Kaçmaz, yolun solundan gelen bir kamyonetin altında kaldı. Vatandaşların yardımıyla kamyonetin altından çıkarılan Necdet Kaçmaz olay yerine gelen ambulans ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı Necdet Kaçmaz'ın ayaklarında kırıklar olduğu öğrenildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

O anlar ise bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Necdet Kaçmaz yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada Mutlu Burak'ın kullandığı otomobil önce park halindeki bir araca daha sonra da Kaçmaz'a çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle savrulan Kaçmaz, sol taraftan gelen kamyonetin altında kalıyor. Kaçmaz vatandaşlar tarafından kamyonetin altından çıkarılarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

VATANDAŞLAR TRAFİK IŞIĞI VE MOBESE İSTİYOR

Mahalle sakinleri “Burası yoğun bir yer. Okul var. Öğrenciler kavşaktan geçmekte zorlanıyor. Bu kavşakta sürekli kaza oluyor. Biz bu durumu belediyeye ve yetkililere bildirdik. Buraya trafik ışığı ve MOBESE kurulmasını istedik ama kimse ilgilenmedi" dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

HY(CT) (FOTOĞRAFLI)