İZMİR'in Buca İlçesi'nde 'U' dönüşü yapmak isteyen otomobille aynı yönde giden motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü 32 yaşındaki Erhan Özcan ile arkasındaki 22 yaşındaki Bora Akdal ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan iki kişiden Akdal, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Kaza, Buca İlçesi Heykel Kavşağı yakınlarında bugün saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 30 yaşındaki Sevim Tuana Öney, kullandığı 35 EA 5813 plakalı otomobille 'U' dönüşü yapmak istedi. Bu sırada arkadan gelen itfaiye eri Erhan Özcan, yönetimindeki 35 KTD 45 plakalı motosikletle durduramayıp, Öney'in kullandığı otomobile çarptı.
Motosiklet sürücüsü Özcan ile arka koltukta oturan Bora Akdal fırlayıp beton zemine çakıldı. Kazayı görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri ambulanslarla, Özcan'ı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne, Akdal'ı ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Otomobil sürücüsü Öney ise ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü. Tedaviye alınan yaralılardan Akdal, öğle saatlerinde verdiği yaşam savaşını kaybetti. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI