Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), () - EYLÜL ayında Kıbrıs'ta yapılacak Fashion TV Dünya Modellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmesi için yapılacak eleme öncesinde 15 kadın ve 15 erkek aday Bodrum'da kampa girdi. Kampa giren güzeller beach clupta önce prova yaptı sonra eğlendi. Yeşilçam'ın yakışıklı jönü Salih Güney de güzelleri yalnız bırakmadı.
Dünyanın en yaygın üçüncü televizyon kanalı Fashion TV dünyanın en prestijli modellik yarışması için kolları sıvadı. Daha önce İzmir, Ankara, İstanbul ve Bursa'da 150 aday arasından seçilerek finale kalan 15 kadın ve 15 erkek yarışmacı Göltürkbükü'ndeki Pita Haya Otel'de kampa girdi. Güzeller öğle saatlerinde Gündoğan Mahallesi'ndeki Kızılburun Beach Clup'ta mayo ve bikinilerle prova yaptı. Provayı tatilciler ve turistler ilgi ile izledi. 38 derece sıcaklık altında prova yapan modeller, çocuklar gibi eğlendi, bazı güzellerin yaptıkları hareketler usta cimnastikçileri aratmadı.
Modelleri Yeşilçam'ın yakışıklı sanatçısı Salih Güney de yalnız bırakmadı. Modeller,  Güney ile bol hatıra fotoğrafı çektirdi, güzel modellerle selfie yaptı. Güney "Sanat yaşamımda 50'inci yılımı dolduruyorum, bugün tesadüfen karşılaştığım genç modeller benim için neyşe kaynağı oldu. Bol bol şakalaştık, eğlendik, selfie yaptık" dedi. Sanat danışmanlığını ve kareografisini Atilla Kaplakarslan'ın, organizasyonunu ise Vizyon Production'un yapacağı Fashion TV Türkiye Modellik yarışmasının finali 24 Haziran'da yapılacak. Yarışmada birinci olan kadın model Eylül ayında Kıbrıs Girne'de, erkek model ise Panama'da düzenlenecek Mr. Tourism Of The World'te Türkiye'yi temsil edecek.

FOTOĞRAFLI