MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen Miss 7 Continents (7 kıtanın güzeli) yarışmasında kraliçelik tacı, Portekizli Catarina Sikiniotis'in oldu. Renkli geçen yarışmayı, yerli ve yabancı turistler de ilgiyle izledi.
Ermeni modacı Ashot Khachatryan ve Jolly Tur tarafından düzenlenen Miss 7 Continents güzellik yarışması, Belediye Meydanı'nda yapıldı. Ulusal kıyafetleri ile izleyicilerin karşısına çıkan 20 güzel, renkli görüntüler oluşturdu. Bikini ve gece kıyafetleriyle boy gösteren güzeller ilgiyle takip edildi. Kübalı dans grubu da gecede gösteri yaptı. Ermeni şarkıcı Eva Kans'ın sahne alıp iki şarkı seslendirdiği gecede, izleyenler hoş vakit geçirdi. Renkli kıyafetler giyen çocuklar modeller de yarışmada sahne aldı. Birincilik tacı için güzeller yarışma sonunda Ukrayna, Güney Afrika, Bulgaristan, Brezilya ve Belarus'tan gelen modacılar, yarışma direktörleri Ermeni şarkıcı Eva Kans, Bodrum Tanıtma Vakfı yönetim kurulu üyeleri ve güzellerin kampa girdiği otelin Genel Müdürü Fatin Can Ekşi'nin bulunduğu jürinin karşısına çıktı.
Miss 7 Continents'in kraliçe tacı yapılan oylama ile 19 yaşındaki Portekizli Catarina Sikiniotis'e verildi. Türkiye'yi temsil eden voleybolcu, 'Miss Model of Turkey 2013' dördüncüsü Bursalı model Ebru Sertbay'ın ikinci olduğu yarışmada, Litvanyalı Kristine Rancane üçüncü, Rus Olga Gaidabura dördüncü ve Ukraynalı Oleksandra Timonina beşinci oldu.
Portekizli kraliçeye tacını, Bodrum'da yapılan geçen yılki yarışmanın birincisi Ukraynalı Anzhelika Pomitun taktı. İlk 5'e girenlere organizasyon yetkileri ve jüri tarafından yarışma sertifikası ve çiçek verildi. Kraliçe yarışma sonrası pasta kesti.

OU(İÖ/SS) (FOTOĞRAFLI)