BOLU Emniyet Müdürlüğü'nün "Kanka Trafik Kurallarını Öğreniyor" projesi kapsamında çocukların trafik kurallarını öğrenebilmeleri amacıyla hazırlattığı boyama kitapları anaokulu öğrencilerine dağıtıldı.
Bolu Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şubesi çocuklara trafik kurallarını öğretmek için çalışma başlattı. Çocukların trafik kurallarını eğlenerek öğrenmesi için "Kanka Trafik Kurallarını Öğreniyor" adlı proje kapsamında boyama kitapları hazırlandı. Boyama kitapları Mebrure-İlhan Bağışgil Anaokulu'nda tanıtıldı. Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin, Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nihat Alpat Öztürk'ün katıldığı törende öğrencilere boyama kitapları dağıtıldı.
Çocuklara trafik kurallarını öğretmek için yeni bir proje hazırladıklarını belirten Sabri Durmuşlar, "Çevremizde çok sayıda kaza meydana geliyor. Bunların önüne geçmek için çalışmalar yürütüyoruz, tedbirler alıyoruz. Çocuklarımıza da bu kuralları eğlenceli şekilde öğretmek için boyama kitapları hazırladık. Minik yavrularımız hem boyama kitabıyla neşeli zaman geçirip, hem de trafik kurallarını öğrenecek. Böyle bir projeyi de ilk kez biz hayata geçiriyoruz" dedi.