MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve geçen yıl katıldığı Yetenek Sizsiniz yarışmasında finale kadar yükselen 5 yaşındaki Baha Bayırlı, reklam yıldızı oldu. Baha Bayırlı bir ilaç firmasının reklam filminde oynadı.
Bodrum’un Turgutreis Beldesi'nde itfaiye amiri Zekeriya Bayırlı ile Duygu Bayırlı’nın oğlu Baha, yarışmada bateri çalmasıyla herkesi kendisine hayran bırakmıştı. Katıldığı yarışmada finale kadar yükselen ve herkesin sevgilisi haline gelen Baha Bayırlı için gelen reklam tekliflerinden biri tercih edildi. Bayırlı, özel bir ilaç ve kimya şirketinin balık yağı markasının reklam yüzü oldu.
Reklam filmi çekimi için kamera karşısına geçen minik Baha, yarışmada ünlenen baterisini reklam için çaldı. Yeni yılın ilk günlerinde yayınlanması planlanan reklam filminde, Baha rahat tavırları ve oyunculuk yeteneğiyle dikkat çekti.
Anne Duygu Bayırlı, oğlunun başarısından gurur duyduğunu belirterek, "Baha, yarışmada yeteneği ve sevimliliği ile izleyenlerin sevgisini kazanmıştı. Reklam filminden elde edilen kazancı oğlumuzun okul ve sanat eğitimi için kullanacağız" dedi.