KÜTAHYA Atütürk İlköğretim Okulu üçüncü sınıf öğrencisi Azra Tarım, Sakarya'nın Hendek İlçesi Belediye Başkanı Ali İnci’ye duygu dolu bir mektup yazarak sıra arkadaşı Kürşad Yücel için
akülü araba istedi. Bu isteğe duyarlı davranan Başkan İnci akülü arabayı gönderirken, Kürşad Yücel'in sınıf arkadaşları da yazdıkları mektuplarla kendisine teşekkür etti.
 Kütahya Atatürk İlköğretim Okulu 3-A sınıfı öğrencisi Azra Tarım sıra arkadaşı Kürşad Yücel’in aküsüz engelli aracıyla okula gelip giderken zorluk yaşadığını belirterek Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye bir mektup gönderdi. Başkan İnci’nin akülü araç dağıttığını Sakarya Valiliği Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Taylan Şanlı’dan duyduğunu belirten Azra Tarım mektubunda, “Taylan amca bizi ziyarete geldiğinde sıra arkadaşım Kürşad Yücel için kapak topladığımı gördü. Bize eğer Sakarya’da yaşasaydık yardım edebileceğini söyledi. Ben orada yaşamasam da arkadaşım Kürşad için yardımcı olacağınızı düşünerek size bu mektubu yazdım. İnşallah gönderebilirseniz bütün sınıf olarak çok mutlu olacağız” dedi.
SINIFTA TÖREN
Başkan İnci, mektuba duyarsız kalmayarak bir ekip hazırlayıp Kürşad Yücel için alınan akülü arabayı Kütahya Atatürk İlköğretim Okulu'na gönderdi. 3-A sınıfında düzenlenen törenle akülü araba Kürşad Yücel’e teslim edildi. Sınıf öğretmeni Nazlı Kocaman öğrencisine yaptığı yardımdan ötürü Başkan İnci’ye teşekkür ederek, “Biz sınıfta ilk önce öğrencilerimize dostluğu öğretmeye çalışıyoruz. Azra’nın sıra arkadaşı Kürşad’a akülü araç temini için Başkan Ali İnci’ye mektup yazdığından haberim yoktu. Aracın geleceğine öğrenince çok mutlu oldum. Eğitimdeki engelleri kaldırdığı için Başkan İnci’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.
Kürşad Yücel’in ailesi de mutluluklarını belirtirken Anne Hatice Yücel, “Oğlum için arkadaşının mektup yazması beni çok duygulandırdı. Artık daha rahat hareket edecek" diye konuştu.
MEKTUPLARIYLA TEŞEKKÜR ETTİLER
Kürşad'ın sınıf arkadaşları, defter kağıtlarına Başkan İnci'ye teşekkür ettikleri mektuplarını yazarak Hendek Belediyesi'ne gönderdiler. Kütahya'dan gelen mektupları tek tek okuyan Başkan İnci, "Burada önemli olan Azra’nın arkadaşı için gösterdiği gayret. Biz her zaman eğitimin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.