GİRESUN'UN Bulancak İlçesi'nde askeri aracın kaza yapması sonucu şehit olan 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ekrem Işıl, memleketi Mersin'in merkez Mezitli İlçesi'nde toprağa verildi. Şehidin oğlu, 1.5 yaşındaki Alparslan'ın babasının fotoğrafını öpüp, okşaması cenaze törenine katılanları ağlattı.
Merkez Ulu Camii'nde düzenlenen törene şehit Jandarma Uzman Çavuş Ekrem Işıl'ın ailesi, MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, Mersin Merkez Komutanı Albay Ekrem Özer, Sahil Güvenlik Komutan Vekili Deniz Yarbay Önder Demirci ile çok sayıda kişi katıldı. Evli ve 1 çocuk babası şehit Ekrem Işıl'ın cenazesinde yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Oğlunun tabutuna sarılan Fatma Işıl, "Canım oğlum beni de yanına al, ben de yakında yanına geleceğim" diyerek ağıt yaktı. Olup bitenlerden habersiz 1.5 yaşındaki  Alparslan'ın şehit babasının fotoğrafını okşayıp, sarılarak öpmesi ise yürekleri dağladı. Ayakta güçlükle duran şehit eşi Ayşegül Işıl ise minik oğluna sarılarak teselli aradı.
Kılınan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi Mezitli Halk Mezarlığı'nda göz yaşları içinde toprağa verildi. 3.5 yıldan bu yana Giresun'da görev yaptığı belirtilen Ekrem Işıl'ın, Tunceli'ye tayini çıktığı, kazadan bir gün sonra Giresun'dan ayrılarak yeni görev yerine gideceği belirtildi.

GD(BY/İD) (FOTOĞRAFLI)