Ramazan Almaçayır - Arzu KAYA / İstanbul, () MALTEPE'de dün akşam saatlerinde, Girne Mahallesi Narlıdere Caddesi üzerinde kaldırıma çıkan minibüsün çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybeden Abdullah Yıldız son yolculuğuna uğurlandı.



30 yaşındaki Yıldız için Girne Mahallesi Merkez Camii'nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine, Abdullah Yıldız'ın akrabaları ve aile dostları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından, Abdullah Yıldız'ın cenazesi Sultanbeyli Osmangazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.







MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI



Bu arada, kazaya neden olan minibüs sürücüsü Derviş Gül (30) de öğle saatlerinde Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi. Savcılığa verdiği ifadenin ardından tutuklanması istemiyle Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen Gül, ifadesinde, seyir halindeyken karşıdan gelen beyaz renkli bir araca çarpmamak için aracın soluna geçmeye çalıştığını, geçmek istediği istikamette de insanların olduğunu ve birden hakimiyetini kaybederek kazanın meydana geldiğini söyledi. Ancak nöbetçi mahkeme, "Taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan Derviş Gül'ün tutuklanmasına karar verdi.







ÖLEN ABDULLAH YILDIZ MÜZİSYEN...



Öte yandan, genç yaşta hayata veda eden Abdullah Yıldız'ın müzisyen olduğu, 2 yıl önce "Mektuplar" adlı bir albüm çıkardığı öğrenildi. Yıldız'ın "Mektuplar" adlı arabesk fantezi türü şarkısına klip de yaptığı ortaya çıktı. MESAM da, Abdullah Yıldız'ın cenaze törenine bir çelenk gönderdi.

 

(FOTOĞRAFLI)