ÇANAKKALE İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük'ün sosyal paylaşım sitesindeki profil fotoğrafına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçiminde kullandığı logoyu koyması, CHP'lilerin tepkisini çekti.
Çanakkale İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük, yeni görevine 24 Haziran tarihinde atandı. Bir gün sonra da sosyal paylaşım sitesindeki hesabından, "24.06.2014 tarihi itibarı ile Çanakkale İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevime başlamış bulunuyorum. Rabbim misyonumuz doğrultusunda memleketimiz için hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin" mesajını yayınladı.
Yeni İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük, 3 Temmuz tarihinde ise sosyal paylaşım sitesindeki profil resmine, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçiminde kullandığı logoyu koydu. Bu da beraberinde tartışmaları getirdi. CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük'ü siyaset yaptığı gerekçesiyle eleştirdi. Yaptığı yazılı açıklamada Karagöz, şunları söyledi:
"Çanakkale İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atanan Murat Büyük'ün facebook sayfasındaki profil resmine Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçiminde kullanmaya başladığı logoyu kullanarak paylaşımlar yapması doğru değildir. Asıl önemlisi, makam koltuğunda çektirdiği fotoğraf ile siyaset yapmasıdır. Sayın Valimizin bilgisine sunarak, gerekli duyarlılığı göstereceğine inanıyorum."

FOTOĞRAFLI