Hakan TÜRKTAN- Cafer ELMAS/BİLECİK, () - MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker’in 75 yaşındaki ağabeyi Ertuğrul Şeker vefat etti. Ertuğrul Şeker’in Bilecik'in Bozüyük İlçesi'ndeki cenaze törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.
Bir süredir rahatsız olduğu ve tedavi gördüğü öğrenilen işadamı evli 2 çocuk babası Ertuğrul Şeker, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker’in ağabeyi olan Ertuğrul Şeker için Bilecik Bozüyük İlçesi'ndeki Kasımpaşa Camii’nde tören düzenlendi.
Törene MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanı sıra Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Belediye Başkanı AK Partili Selim Yağcı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, partililer ile çok sayıda kişi katıldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, öğlen namazı okunacağı sırada Kasımpaşa Camii’ne gelerek MHP Milletvekili Bahattin Şeker’e başsağlığı dileklerinde bulundu. Bahçeli daha sonra camiye girerek öğlen namazını kıldıktan sonra cenaze namazına katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından Ertuğrul Şeker'in cenazesi Bozüyük Mezarlığı’nda toprağa verildi. Bahçeli, Bozüyük Mezarlığı’ndaki programa da katıldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI