Yüksel KOÇ/İSTANBUL, () MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, kendisinin teşviği ile Selcan Taşçı tarafından yazılan, “Hançerdeki Parmak İzleri" isimli kitabın imza gününe katıldı. Alan, Kanyon AVM'de bulunan D&R'daki imza gününe kitabın yazarı Selcan Taşçı ile birlikte katıldı. Kitabı imzalatmak isteyen vatandaşlar, mağaza içinde uzun kuyruk oluşturdular. İmza gününde konuşan Engin alan, Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak, “Bizim duruşumuz tavrımız belli bu konuda. Kararı millet verecek, başka söyleyecek bir şey yok" dedi.

"NE OLUP BİTTİĞİNİ ANLAMAK İSTEYEN BU KİTABI OKUSUN"
Alan, Selcan Taşçı'nın Yeni Çağ Gazetesi'nde yazdığı yazı dizisini kendisinin teşviği ile kitaplaştırdığını belirterek, “Bu kitabın nasıl yayınlandığı önsözde var. Ben ona yiğit Türk kızı diyorum. Bunu Yeni Çağ Gazetesi'nde yayınladı. Ben de 'bunu kitap haline getireceksin' dedim. O da, 'Paşam önsözünü siz yazarsanız evet' dedi. O evet gerçekleşti, şimdi onu kutluyoruz işte hep beraber. Kitabın öyküsü bu. Bu kitabı okusunlar da bugüne nasıl geldiğimizi herkes görsün. Bir günde gelmedik bu günlere. Oya gibi işlene işlene geldik. Hiçbir şey tesadüf değil, bundan sonra nereye gideceğine bu aziz millet karar verecek. Ne olup ne bittiğini anlamak isteyen kitabı okusun, fazla lafa gerek yok" diye konuştu.

YAZAR TAŞÇI: KİTAP KUMPASI ANLATIYOR
Kitabın yazarı Selcan Taşçı da, yazdığı yazı dizisi sonrası Engin Alan'ın teşviği ile bu kitabı yazdığını belirterek, “Kitap, bizim kumpas diye aylarca tartıştığımız şeyin aslında nasıl gerçekleştiğini anlatıyor. Bir kumpastan ya da bir paralel yapıdan bahsedeceksek eğer, Türkiye Cumhuriyeti devlet sisteminin paralelinde gelişen olaylar, aslında Bekaa'da PKK'nın kuruluşundan itibaren açılım sürecine kadar yaşanan gelişmeler. Kitapta, onu anlatıyoruz. Habur'dan teröristler Türkiye'ye sokulurken elini kolunu sallayarak bu ülkede insanların cezaevine tıkılış sürecini anlatıyoruz. Bunlar arasındaki paralelliği anlatıyoruz. Engin Bey teşvik etti. Önsöz yazmasından dolayı onur duydum" diye konuştu.

(FOTOĞRAF)