ANTALYA'da yarın tesisatçılar ile kuyumcular, perşembe günü börekçiler ile pazarcılar, cuma günü de bakkallar ve berberler sandık başına gidecek.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (AESOB) bağlı meslek odalarında seçim heyecanı devam ediyor. Meslek odalarında bu hafta pazar gününe kadar 6 odada başkanlık seçimi yapılacak. Yarın tesisatçılar ile kuyumcular, perşembe günü börekçiler ile pazarcılar, cuma günü de bakkallar ve berberler sandık başına gidecek. Antalya Doğalgaz Sıhhi Tesisatçılar ve Kaloriferciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulunda tek liste halindeki seçimde Saim Çağlayan, Antalya Kuyumcular Esnaf Odası'nda da Ferda Erdem üyelerinin güvenini tazeleyecek.

PAZARCILARDA İKİ ADAY

Perşembe günü yapılacak seçimlerde Antalya Börek Etli Pide, Yufka, Kafeterya, Kafe, Barlar Odası Başkanı Hüseyin Şimşek ile Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz, belirledikleri listeyle üyelerinin karşısına çıkacak. 2 bin 540 üyenin bulunduğu Antalya Semt Pazarcılar Odası'nda Öz'ün yanı sıra, Yusuf Öztürk başkanlık için yarışacak. Öz, yeniden başkan seçilmesi halinde sokak pazarlarının yeni yasa doğrultusunda belirleyecekleri pazar alanına taşınarak esnafın mağdur olmasını engellemeye çalışacaklarını anlattı.

BERBERLERDE İKİ ADAY

Cuma günü de Antalya Berberler Odası'nda mevcut başkan Yüksel Uzun ile Muhammet Demiröz, başkanlık yarışı yapacak. İki listede gerçekleşecek seçimde 993 üye oy kullanacak. Yüksel Uzun, seçimin berberlere yakışır bir şekilde, güven ve dostluk içinde gerçekleşeceğini belirterek, “Sandıktan ben başkan olarak çıkmasam da arkadaşımın elini kaldıracağım" dedi. Cuma günü Antalya Bakkallar ve Bayiiler Odası'nda da Eyüp Sabri Kıldıran hazırladığı yönetim listesiyle listeyle üyelerinin karşısına çıkacak. (FOTOSUZ)