BURDUR’da yaşayan ve 1.5 yıldır lösemi tedavisi gören 18 yaşındaki Merve İrfanoğlu’nun umut ışığı, Manisa’da faaliyet gösteren Magnesia Rotaract Kulübü’nün organize ettiği konser oldu. Konserden elde edilen gelirin, Merve’ye uygun iliği verecek Arjantinli Frenzo Garcia’nın İzmir’e gelmesi için kullanılacağı belirtildi.
Burdur’dan 15 günde bir İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne lösemi tedavisi için gelen Merve için Çakra Restaurant’ta düzenlenen konseri Manisa Belediye Başkan Yardımcısı MHP'li Nursel Ustamehmeoğlu, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Magnesia Rotaract Kulübü Başkanı Ömer Geriter, İzmir Lösemileri Yaşatma Derneği Başkanı Cemal Demirbaş da izledi.
Besteci ve Türk pop müziği şarkıcısı Emre Kaya ile ünlü DJ Berna Öztürk sahne almadan önce konserin düzenlenme nedeniyle ilgili bilgi veren Ömer Geriter, “Her ay bir etkinlik düzenliyoruz. Bu ayki etkinliğimizi lösemililer için düzenledik. İzmir’deki Lösemileri Yaşatma Derneği’ne başvurunca Merve’nin durumunu öğrendik. Konserden elde edilecek gelirle Merve’ye uygun iliği verecek olan Arjantinli Frenzo Garcia’nın İzmir’e gelmesi, bir aylık konaklama ve hastane masrafları için de 15 bin lira gerekiyormuş” dedi.
Daha sonra sahneye çıkan Emre Kaya ile ünlü DJ Berna Öztürk dinleyenlere müzik dolu dakikalar yaşattı.