14 ŞUBAT Sevgililer Günü, Mersin'de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte çiftler müzik eşliğinde dans ederken, jandarma ise trafik denetimini yaparken çiftlere gül dağıttı.
Atatürk Caddesi üzerinde 14 Şubat Sevgililer Günü nedeni ile düzenlenen etkinlikte belediye binası önüne orkestra kuruldu. Mersin Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı solistlerinin sahne aldığı etkinlikte Halk Dansları Topluluğu'nca çeşitli yörelere ait oyunlar sergiledi. Oyunlar sırasında bazı vatandaşlar eşleri ile çalınan müzikler eşliğinde dans etti. Bazıları da beraberindeki cep telefonları ve kameralarla görüntü ve fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi.
175 SÜRÜCÜYE GÜL
Mersin il Jandarma Komutanlığı ile Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı ise farklı bir etkinliğe imza attı. Bu yıl jandarma teşkilatının kuruluşunun 175'inci yılı olması nedeniyle ekipler trafik denetimi sırasında 175 sürücüye gül ve çeşitli hediyeler dağıttı. Sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyaran ekipler, verdikleri güllerle de sürücülerin sevgililer günü kutladı.