MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde tatillerini geçiren turistler, bunaltıcı sıcakta serinlemek için su parklarına akın etti. İlçede bulunan 3 su parkını dolduran tatilciler, kaydırak ve havuzun tadını çıkardı.
Yılın stresinden uzaklaşmak için ilçeye tatile gelen yerli ve yabancı turistler, plajların yanı sıra su parklarını da tercih ediyor. Öğle saatlerinde hizmete açılan su parklarında gün içinde adım atacak yer kalmıyor. Dalga havuzu ve kaydıraklarda eğlenen tatilciler, sıcak havanın etkili olduğu öğle saatlerinde yerden fışkıran sularla oluşturulan yapay yağmurun altında animatörlerin danslarına eşlik ediyor. 7 den 70'e her yaş grubunun birlikte stres attığı su parklarında, tatilciler ailecek vakit geçirmenin tadına varıyor.
Marmaris Agua Park Sahibi Özer Sağlam, "İlçemize gelen 5 turistten 4'ü mutlaka su parklarına uğrayarak heyecan ve eğlenceyi bir arada yaşıyor" dedi. Yedi yıldır Marmaris'e ailesiyle tatile geldiğini belirten İrlandalı 38 yaşındaki Brian Sean Agheadrena, 1 haftalık tatillerinde her gün su parklarında eğlendiklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI