Özkan ARSLAN/İSTANBUL,() MARKA ve medya dünyasını buluşturan, planlamacıları, yöneticileri ve markaları bir araya getiren Media Summit 2014, İstanbul’da başladı.
Taksim Park Bosphorus Otel’de düzenlenen ve iki gün sürecek zirve, organizasyonu üstlenen Reklamcılık Vakfı Başkanı Haluk Sicimoğlu’nun yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Zirve boyunca medya planlama ve satın alma ajansları, reklam verenler, medya kuruluşları ve akademiya ilk defa marka ve medya dünyasının kesişimindeki konuları kapsamlı biçimde ele alacak. 47 konuşmacının katılacağı, 28 oturum gerçekleştirileceği Media Summit’te basından televizyona tüm medya mecralarında dijital yönetimden, pazarlama etkinliğine, yatırımların geri dönüşüne kadar medya planlamanın önemli başlıkları iki gün boyunca ele alınacak.
Zirvede, konuşmacılar arasında Norveç'in en önemli gazetesi VG'nin Genel Yayın Yönetmeni Torry Pedersen, EACA Media Konseyi Başkanı Jon Chase, Poker Oyuncusu ve Medyacı Caspar Berry gibi isimlerin yanı sıra, Hürriyet Gazetecilik Ve Matbaacılık A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Mehmet Barlas, Star TV Genel Müdürü Ömer Özgüner, Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli, Gazete Habertürk Köşe Yazarı Serdar Turgut yer alıyor.
ÖA  (MK) (FOTOĞRAF)