MANİSASPORLU futbolcular, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocukevleri Koordinasyon Merkezi'ni (ÇOGEM) ziyaret edip, buradaki öğrencilere takımlarının atkısını hediye etti.
Manisasporlu futbolcular Barbaros Barut, Bülent Cevahir ve İhsan Poyraz, takım kaptanları Volkan Babacan ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocukevleri Koordinasyon Merkezi'ndeki çocuklarla biraraya geldi. Aile Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürü Aydın Yılmaz, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Halil İbrahim Tahtalı, Yunus Emre Çocukevi Futbol Takımı Antrenörü Muharrem Kazer ve Sorumlu Öğretmen Güngör Bozlak da eşlik etti. Manisaspor Futbol Takımı Kaptanı Volkan Babacan, çocukevleri öğrencilerinin 19 Mayıs Stadı tribünlerinde yer alıp, daha önce kendilerini desteklediğini belirtip, "Bu ziyaret bir nevi iade-i ziyaret oldu. Öğrenci arkadaşlarımızın gelişimi yönündeki her desteği vermeye hazırız. Onları maçlarımızda devamlı görmeyi istiyoruz" dedi.
Futbolculardan Barbaros Barut da çocukevleri öğrencileriyle bir araya gelmekten büyük keyif duyduklarını vurguladı. Çocukevinde kalan öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektirip, bol bol sohbet eden futbolcular, Manisaspor atkısı hediye etti.