MANİSA'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu Hande Yener konseriyle yaşandı. Ünlü popçuya, Berksan ve Büyük Senfoni Orkestrası eşlik etti.
Cumhuriyet Meydanı'ndaki konser öncesinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geniş katılımlı fener alayı düzenlendi. Karaköy Şehfenari Camisi'nin önünden başlayan yürüyüşe Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, başkan yardımcıları, MHP Manisa Teşkilatı ile yaklaşık 5 bin Manisalı katıldı. Kalabalık, meşalelerle İzmir ve Doğu caddelerini takip ederek Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında Manisa sokaklarında renkli görüntüler oluştu.
Yürüyüşün ardından meydanı dolduran kalabalık Hande Yener ile zafer coşkusunu yaşadı. Şarkılarını Büyük Senfoni Orkestrası eşliğinde seslendiren Hande Yener'e hayranları da bulundukları yerden zaman zaman eşlik etti. Yener, şarkılarıyla olduğu kadar kendisine eşlik eden dansçıları ile birlikte yaptığı sahne şovları ve danslarıyla da hayranlarını coşturdu. Yener'in Türk bayraklı şovu ise meydanı dolduranların coşkusunu daha da artırdı. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Yener'e şarkıcı Berksan da eşlik etti. Berksan, Hande Yener ile düet yaptı.
Konser sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, Hande Yener'e bir demet çiçek ile bir sepet içerisinde mesir macunu hediye etti.

FOTOĞRAFLI