MANİSA Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 7’nci Olağan Seçimli Genel Kurulunda 22 yıldır başkanlık görevini yürüten Yusuf Enli tekrar  seçilerek güven tazeledi.
Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası 7’nci Olağan Seçimli Genel Kurulu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter’in divan başkanlığını yaptığı toplantıya bin 600 üye şoför katıldı. 4 yıllık faaliyet, gelir, gider raporları okunarak üyelerin oy birliğiyle kabul edildi.
Toplantıda odanın 22 yıldır başkanlık görevini yürüten Yusuf Enli tek listeyle başkanlığa aday oldu. Seçimde oy kullanan bin 600 şoförün bin 596’sının oyunu alan Yusuf Enli tekrar başkan seçildi. 4 oy ise geçersiz sayıldı.
Güven tazeleyen Enli, 22 yıllık başkanlık döneminde Manisa’da özellikle toplu taşımacılığı bir sisteme oturtmak için gayret gösterdiğini belirterek, "Artık bunu da J plaka dönemini başlatarak başardığımıza inanıyorum. J plaka dönemi ile Manisa’da kaçak servisçiliğin önüne geçmiş olduk. Amacımız şoför esnafımızın kazanmasını sağlamak. Bunu için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" diye konuştu.
Yusuf Enli’nin başkanlığındaki yönetim kurulunda Salih Karaağaç, Saim Uncu, Muhittin Çiçek, Nazif Uyumaz, Fuat Altuntaş, Vedat Yılmaz, Erdoğan Köyman ile Erdoğan Atatmacı yer aldı.