Kamil ATALAY / MANAVGAT (Antalya), () - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan ilçe protokolu, cumartesi günü bir kişinin pompalı tüfekle rasgele ateş etmesi sonucu yaralanan 6 yaşındaki Tarık Küçükoğlu'nu hastanede ziyaret ederek bayramlaştı.
Ramazan Bayramı dolayısıyla Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Otogar Toplantı Salonu'nda resmi bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Afyon Vali Yardımcısı Adem Uslu, İlçe Garnizon Komutanı Albay Enver Suntur, İlçe Jandarma Komutan Vekili Binbaşı Naim Tavlı, İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende konuşan Kaymakam Bulgurlu, Ramazan ayının huzur ve sükunet içinde geçtiğini, bayramın da öyle geçmesini diledi. Gazze'de yaşanan katliamlara üzüldüklerini belirten Kaymakam Bulgurlu, mübarek bir günde katliamların son bulması dileğinde bulundu.
Buradaki bayramlaşma töreninin ardından Kaymakam Bulgurlu ve diğer protokol üyeleri, İlçe Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü'nü de ziyaret ederek güvenlik görevlilerinin bayramını kutladı. Kaymakam Bulgurlu, daha sonra Manavgat Devlet Hastanesi'ne geçti.
TÜFEKLE VURULAN ÇOCUĞA ZİYARET
Hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunarak bayramlarını tebrik eden Kaymakam Bulgurlu, geçen cumartesi günü akşam saatlerinde sokakta pompalı tüfekle ateş açılması sonucu yaralanan Tarık Küçükoğlu'nu da ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
'OĞLUM ÖLÜMDEN DÖNDÜ, ŞÜPHELİLER SERBEST, BU NASIL ADALET'
Baba Harun Küçükoğlu, oğlunun karnına 5 saçma isabet ettiğini ve ameliyat edildiğini belirterek, sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti. Olayla ilgili 2 şüphelinin gözaltına alındığını, ancak savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldığını hatırlatan Küçükoğlu, Kaymakam Bulgurlu'ya şikâyette bulundu. Oğlunun ölümden döndüğünü anlatan Harun Küçükoğlu, "Bayramımızı mahvettiler. Şu an 2 şüpheli savcılıkça serbest bırakılmış. Bu nasıl adalet" dedi.
Kaymakam Bulgurlu da konunun içeriğini tam bilmediğini, ancak hakim ve savcıların yasanın gerekeni yapacaklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI