Behçet DALMAZ/ HAKKARİ, () - HAKKARİ Belediye Başkanı BDP'li Dilek Hatipoğlu, 80 yıl sonra yola kavuşan Biçer Mahallesi Bajer mevkiindeki yol ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde denetledi. Mahale sakinleri, yol sorununu çözdüğü için Başkan Hatipoğlu'na teşekkür etti.
Hakkari'nin Biçer Mahalllesi sınırlarındaki 40 hanenin bulunduğu Bajer mevkiindeki yol sorunu Hakkari Belediyesi tarafından çözüldü. Bugüne kadar yolsuz olan mahalle sakinleri, çetin kış şartlarında ev ihtiyaçlarını ve hastalarını taşımakta büyük zorluklar yaşıyorlardı. İlk kez yola kavuşan mahalle sakinleri, yol ve kanalizasyon çalışmalarını denetleyen Hakkari Belediye Başkanı Dilek Hatipoğlu ve Vekili Nurullah Çiftçi'ye teşekür etti. Başkan Hatipoğlu'na, Belediye Başkan Yardımcısı Behçet Kanat ve Belediye Meclis üyesi Nastettin Aslan da eşlik etti.
Yapılan iki kilometrelik yol ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde denetleyip konu ile ilgili Belediye çalışanlarından bilgi alan Hatipoğlu, yol sorununun çözümü için arsalarını hibe eden duyarlı vatandaşlara da teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI