MUĞLA'nın Bodrum İlçesi Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon'u, Magazin Gazetecileri Derneği yöneticileri ziyaret etti. Başkan Kocadon ve gazeteciler, magazin haberleri ve sinema festivali hakkında bir süre sohbet etti.
Magazin Gazetecileri Derneği Başkanı Sinan Tosun, Başkan Yardımcısı Okan Sarıkaya, Yönetim Kurulu üyeleri İlknur Taş, Ufuk Özcan, Tarkan Abdullahoğlu ve Cinemarine Sinemaları sahibi Cenk Sezgin, Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Başkan Kocadon ile birlikte Bodrum'da magazin haberleri üzerine uzun süre konuşan yöneticiler, her yıl Cinemarine Sinemaları ana sponsorluğunda ilçede düzenlenen Türk Filmleri Festivali'ne destek vereceklerini ve festivali uluslararası bir boyuta getirmek istediklerini belirtti.
Magazin Gazetecileri Derneği Başkan Yardımcısı Okan Sarıkaya, Bodrum'un Cannes gibi bir potansiyeli olduğunu belirterek, "Burada bir Cannes yaratmak mümkün. Coğrafya olarak, harita olarak, iklim olarak mümkün. Magazin gazetecileri olarak işin ucundan tutmak ve bunu bir yerlere getirebilmek amacıyla yola çıktık. Bu doğrultuda biz de Bodrum Türk Filmleri Festivali'ne destek vereceğiz. Seneye yapılan festivalin de uluslararası bir boyuta taşınması doğrultusunda bütün desteğimizi göstereceğiz" dedi.
Bodrum'un ülkenin dünyaya açılan en medeni kapısı olduğunu söyleyen Başkan Kocadon, "Bu kapının magazin ile birlikte kültür ve sanat etkinlikleriyle de açılmasını istiyoruz. Türkiye'de Bodrum isminin haber değeri çok yüksek. Dolayısıyla bu festivaller ve bu tür etkinlikler Bodrum isminin kültür ve sanat faaliyetleriyle de öne çıkmasını sağlıyor. Biz de Bodrum Belediyesi olarak bu tür kültür ve sanat faaliyetlerine desteğimizi sürdüreceğiz. Sizlere de bu anlamlı yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

FOTOĞRAFLI