İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) tarafından, kendilerine destek olanlar için 'Onurlandırma Etkinliği' düzenledi. Dernek Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak, "Kardeşlik Projesi kapsamında lösemili çocuklarımızı evlerinde ziyaret ederek onlara moral verenleri onurlandırmak istedik" dedi.
Samsun LÖSAM tarafından Türk-İş Eğitim Merkezi'nde 'Onurlandırma Etkinliği' düzenlendi. Etkinliğe lösemi hastası çocuklar, aileleri, derneğe katkı verenler ve dernek yönetimi katıldı. Etkinlikte konuşan LÖSAM Dernek Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak, "Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği olarak kardeşlik projesi çerçevesinde lösemili çocuklarımızı evlerinde ziyaret ederek onlara değerli desteklerini sunan öğrencilerimize, öğretmenlerimize, ailelere teşekkür belgelerini verdik" dedi. Başkan Prof. Dr. Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Onların bize bu katkılarını vermelerinden dolayı çok memnunuz. Onlar sadece çocuklarımıza yardım etmiyor, aynı zamanda toplumumuza yardımlaşma ve muhtaç olanları hatırlama, onları topluma kazandırma açısından da örnek oluyorlar. Bundan sonra da bu faaliyetlerimiz devam edecek. Yeni grupları, öğretmenleri, öğrencileri, aileleri bu ziyaretlerimize bekliyoruz."
Konuşmaların ardından Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından derneğe katkı sağlayanlara teşekkür belgesi verildi.

İA(MS/SS) (FOTOĞRAFLI)