MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde kaptan 25 yaşındaki Gökhan Fatih Polge, lise yıllarında gönlünü kaptırdığı, bir otelde resepsiyonist olarak çalışan aynı yaştaki Duygu Koçoğlu’na, 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda su gösterisiyle, sürpriz evlenmek teklifi yaptı. Polge, teklifine "Evet" diyen kız arkadaşının parmağına tek taş yüzük takıp, sarıldı.
Sürpriz evlilik teklifi için arkadaşlarından da yardım alan Gökhan Fatih Polge, geçen cumartesi günü saat 20.00 sıralarında kız arkadaşı Duygu Koçoğlu ile 19 Mayıs Gençlik Parkı’na geldi. Polge, ilk olarak kız arkadaşı için dilek balonları uçurdu. Ardından da, Polge’nin önceden hazırlattığı, birlikte çektirdikleri fotoğraflarının su dansıyla projeksiyondan yansıtılmasıyla bir gösteri sunuldu. Bu sırada çiftin arkadaşları meydana gelip, konfetiler patlattı. 1990’lı yılların romantik müzikleri eşliğinde su gösterisinde bir yüzük üzerinde, "Benimle evlenir misin?" yazısı çıktı. Erkek arkadaşının bu sürpriz evlilik teklifi karşısında önce şaşıran Koçoğlu, ardından "Evet" dedi. Bunun üzerine, Polge, cebinden çıkardığı tek taş yüzüğü önünde diz çöktüğü kız arkadaşının parmağına takıp, arkadaşlarının alkışları arasında sarıldı.
Sevdiği kişinin böyle bir sürpriz evlilik teklifine önce şaşırdığını ardından da mutlu olduğunu belirten Koçoğlu, "Tüm kadınlar, bu duyguyu yaşamalı" dedi.
Lise yıllarından bu yana sevgili olduklarını belirten Polge ise "Hayalimiz, maddi imkanlarımızı elde edip, evlenmekti. Dün, rüyamda sevgilime bu meydanda bana evlenme teklifi yaparken görmüştüm. Şartlarımız oluştuğu için artık beklemenin bir anlamı olmadığını düşünerek hayatımın özel insanına sürpriz evlenme teklifi yaptım, mutluyum" diye konuştu.
Genç çift, bu hafta aileleriyle de görüşüp, yaz başında düğün yapacaklarını söyledi.