KUMLUCA Kaymakamı Canan Hançer Baştürk ve protokol Üyeleri, ilçe genelinde düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren Kumluca Gül Çetin Kaur Anadolu Lisesi öğrencileriyle kahvaltıda bir araya geldi.
Kumluca Belediyesi 50'nci Yıl Kültür Merkezi'ndeki Kale Kule Cafe'de düzenlenen kahvaltıya Kaymakam Canan Hançer Baştürk, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, okulu yaptıran Çetin Kaur ve eşi Gül Kaur, okul müdürü Osman Mutlu, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Okul müdürü Osman Mutlu, dönem boyunca düzenlenen spor etkinliklerine okulda 80 öğrencinin katıldığını, pek çok branştan derece elde ettiklerini söyledi. Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da toplumsal hayat içerisinde herkesin bir rolünün olduğunu, lise hayatının insanların gelecek hayatta alacakları rolün şekillenmesinde önemli olduğunu söyledi.
Kaymakam Canan Hançer Baştürk ise öğrencilerinin çok güzel bir performans sergilediklerini belirterek, “Tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Sizleri tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki çalışmalarınızda da aynı başarıyı gösterirsiniz" dedi. (FOTOĞRAFLI)