ADIYAMAN'da, evlerini sıva yapmak için traktörle kum almaya gittiği ocakta meydana gelen göçükte ölen tıp fakültesi öğrencisi 20 yaşındaki Mehmet Koyuncu için Tıp Fakültesi önünde tören düzenlendi. Koyuncu'nun öğretmenleri ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.
Adıyaman Üniversite Tıp Fakültesi önünde düzenlenen törene; Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, akademisyenler ve Koyuncu'nun arkadaşları ile yakınları katıldı. Kum yığını altında kalarak ölen Mehmet Koyuncu'nun fotoğrafını kurdukları masaya koyan arkadaşları ve öğretmenleri gözyaşlarına boğuldu. Törene katılanlar daha sonra Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna geçti. Burada öğretmenleri ve arkadaşları ile yakınlarının omuzladığı Mehmet Koyuncu'nun cenazesi, merkeze bağlı Gümüş Kaya Köyü'nde toprağa verildi.
Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi 1'inci sınıf öğrencisi Mehmet Koyuncu, dün, köydeki evlerini sıva yapmak üzere ihtiyaç duydukları kumu almak üzere gittiği kum ocağında meydana gelen göçükte kum yığınının altında kalarak, ölmüştü.

MA(HK/İD) (FOTOĞRAFLI)